Barnen älskar musik!

On 26 oktober, 2014 by djurgardsskolan

Vi på fritids har märkt hur barnen lever upp i samband med melodifestivalerna på fritids. De får dock för lite utrymme här på fritids att spontant lyssna och dansa till musik. De har också svårt att repetera tillsammans vid dessa tillfällen.

Så vi har en plan:

Vi skaffar ett Spotify konto och skaffar oss en begagnad surfplatta till biblioteket där vi kan sitta i soffan och lyssna med hörlurar alt lyssna direkt ut i högtalarna.

Vi skaffar oss 2 st. begagnade ipodtouch (alt gammal iphone) där vi också kan lyssna via Spotify. Till dessa skaffar vi små stryktåliga högtalare. Dessa paket blir portabla, så barnen kan lyssna och öva i olika utrymmen på fritids.

Alla dessa kommer endast att användas till att lyssna på musik och blir spärrade för annan användning.

Innan vi går in på den begagnade marknaden för att hitta dessa apparater, så tänkte vi vara fräcka och fråga er föräldrar om ni har någon äldre modell av iPod touch, iPhone alt surfplatta som ni kan tänka er att skänka till fritids. Andra märken av portabla spelare som också kan spela Spotify fungerar säkert också bra.
Hör av er om ni har något i byrolådan. J
images