Den stora leken!!

On 6 april, 2015 by djurgardsskolan

Den stora leken!!
imageTisdagen den 13 april (direkt efter påsklovet) så kommer vi på fritids att ha en stor drama lek inspirerade av våra leklådor. Vi kallar den för ”stora leken”. Hälften av alla barn kommer att få givna roller i 4 olika rum; Polisstation, Bank, Spa och restaurang. För den andra halvan av barngruppen, så kommer några även få möjlighet att få tillfälliga roller i denna lek. Vi kommer även vid ett senare tillfälle göra samma sak igen och då kommer den andra halvan få de givna rollerna. Vi återkommer med datum för detta andra tillfälle.

Vi kommer att leka mellan kl. 15.00 – 16.30. Kolla om ditt/dina barn är sugen på att vara med och leka. Prata ihop er om möjligheten att vara på fritids under dessa tider.

Givna roller den 13 April:

Fklass – Dansgrupp 1
1:or – Skuttarna
2:or – Gulgrupp
3:or – Blågrupp
Har ni några frågor, så prata med oss på fritids.

Med vänlig hälsning,

Personalen