Barn ska må bra

_DSC6569

Djurgårdsskolan erbjuder en fantastisk utemiljö för alla elever på skolan och inbjuder till en mängd olika aktiviteter. Vi satsar mycket på idrott och rörelse, och vill att barnen ska tycka att det är roligt att leka, springa, simma, idrotta och röra sig. På skolgården har barnen som vill spela fotboll en egen liten fotbollsplan, medan barnen som hellre gräver eller bygger sandslott har gott om utrymme i våra sandlådor. Vill man klättra finns ett klätterträd, stockar och slingriga stigar. För dem som vill dra sig undan med kompisarna finns både berg att sitta på och lusthus att leka i. Vi utnyttjar förstås också den underbara natur som finns på övriga Djurgården och går ofta till Skansen, Bellmansparken eller Rosendals trädgårdar.
Klicka på länk nedan och läs gärna mer:

Idrott och hälsa          Skolmaten          Skolgården