Reflexkväll på onsdag!

On 19 oktober, 2014 by djurgardsskolan

Reflexkvällen onsdagen 22 oktober klockan 17.30

Skolrådet, tillsammans med personalen, ordnar en trafikundervisningskväll på Djurgårdsskolan.
Tanken med kvällen, är att alla ska få en god insikt av hur viktigt det är med reflexer!
Vi samlas på skolgården 17.30. Under kvällen kommer man, tillsammans med familjen, kunna gå
• en tipspromenad om trafik
• ett kort, mörkt spår, där den enda möjligheten att hitta vägen är min ficklampa som jag har med mig och reflexerna som ska fungerar som snitslar i spåret
Före och efter serveras korv med bröd! Vi tror att det kan vara bra att man går iväg i olika grupper så att inte alla trängs i reflexspåret samtidigt.
Medtag: ficklampa
Klädsel: efter vädret
Om man som familj inte kan gå, men gärna vill att ens barn ska ha möjlighet, tala då med någon annan förälder som tar ansvar för barnet.

Varmt välkomna!
Skolrådet och personalenIMG_0355.JPG