Snölek och längdskidåkning i Bellmansparken

On 24 januari, 2015 by djurgardsskolan

På måndag efter mellis kommer vi att gå till Bellmansparken för att utnyttja snöytorna. Om det blir kramsnö, så tänker vi köra snöbollskrig. För att vara med på detta, så måste man ta med sig skidglasögon eller skyddsglasögon av något slag. Annars, så är det läge att bygga jättesnögubbar eller andra typer av konstverk. Man kan också ta med sig längdskidor. Vi hjälps åt att pulsa upp ett schysst längdspår. Vi har några gamla skidor i källaren som man kan låna. Man får turas om. Dessa spänner man utanpå sina vanliga skor.

Vi lämnar skolgården kl 14:30 och kommer tillbaka till 16:00. De barn som har dans på fritidstid denna dag deltar som vanligt på dansen. Det kommer nog fler tillfällen.

Detta kommer med kort varsel, men vi vill ta vara på detta snötillfälle. Ditt barn kan också välja att vara kvar på fritids denna dag. Kom överens med ditt barn om ni ska hämta i Bellman eller inte.

Med vänlig hälsning,

Personalen på fritids